Ekonomi resurs

 

Ekonomisk hjälp när den är som bäst!
Vi har alla tips och kontakter till de företag och tjänster ni kan behöva, både inom företags och privat ekonomi. Som företagare är det bra att anlita en konsult för att avlasta administration och kunna inrikta sig på företagets kärnverksamhet. Vi har även bra tips på hur man kan förenkla och förbättra privatekonomin.
Hel ekonomiadministration eller punktinsatser


Behoven och förutsättningarna är olika för alla, en del kanske klarar sig med enbart redovisningstänster och andra behöver hjälp med att sköta hela ekonomiadministrationen, det är upp till var och en att bestämma.

Att tänka på


Väljer man punktinsatser så kan det vara bra att använda någon tjänst som finns online. Gör man det kan man sköta vissa delar själv t.ex fakturering. Man kan sedan låta en ekonomibyrå sköta om den övriga boföringen, lönehanteringen i samma system. Gör man på det viset så finns en hel del tid att spara den totala ekonomiadministrationen.
   
Fakturabelåning

Belåna era fakturor och få upp till 80% omedelbart. Resterande belopp utbetalas oftast direkt efter att er kund betalt. Öka ert rörelsekapital och testa!

Läs mer här

Bokföring - redovisning

Resurser inom redovisning, bokföring och övrig företags administration. Behöver ni hjälp med er löneadministraion hittar ni även resurser för detta.

Läs mer här

Fakturaköp

Bra tjänster för företagare för att öka likviditeten, sälj fakturorna, information och resurser för fakturaköp och factoring av företagets fakturor.

Läs mer här